De Egberdina op het IJsselmeer

Zeilend partyschip Egberdina
vertrekhaven Hoorn

Bedrijfsuitjes

Teambuilding

Nautische zeiltochten

Recepties

Huwelijkslocatie

Stap uit het jachtige leven en ervaar een prachtige zeildag op het IJsselmeer of Markermeer aan boord van dit historische zeilschip

Aan boord van de Egberdina
De Egberdina met volle zeilen

Meer charterschepen Informatie aanvraagformulier


  De Egberdina werd in 1882 gebouwd als zeilvrachtschip en is een van de vijf oudste nog varende zeilschepen in Nederland. Het uiterlijk en de staat van deze 'stevenaak' maken haar tot een historisch monument! Sinds 1988 vaart de Egberdina als passagierszeilschip voor groepen tot 35 personen op het IJsselmeer en Markermeer, met als vertrekhaven Hoorn.

U kunt de Egberdina boeken voor teambuilding en trainingen, maar ook voor een geslaagde relatiedag, met de mogelijkheid om op uw gemak te vergaderen wanneer we voor anker gaan. Daarnaast is de Egberdina bij uitstek geschikt voor feesten en partijen, of als varende huwelijkslocatie. U kunt trouwen aan boord van dit historische zeilschip in Hoorn, of al zeilend in de gemeente Lelystad, met na afloop van de ceremonie een tot in de puntjes verzorgd intiem diner of gezellig feest.

Zou u zelf wel eens willen ervaren hoe het is om als matroos of schipper aan het roer te staan van een historisch zeilschip, dan doet de bemanning van de Egberdina graag een stapje opzij. De schipper brengt u de kneepjes van het zeilen bij en vervolgens wordt iedereen aan het werk gezet om de zeilen te hijsen voor een onvergetelijke Nautische zeiltocht.

Catering aan boord van de Egberdina wordt uiteraard geheel voor u verzorgd, van borrel tot luxe lunch of uitgebreid buffet.
 
 
Ervaar het zelf om aan het roer te staan van een historische stevenaak tijdens een nautische zeiltocht. Als zeilende trouwlocatie is de Egberdina uw huwelijksboot bij uitstek, compleet verzorgd voor een onvergetelijke dag op het water voor u en uw gasten. Teambuilding en relatiedagen, het kan allemaal aan boord van de Egberdina.
 

 
 Alle informatie over mogelijkheden en beschikbaarheid
van de Egberdina
wordt u graag verstrekt op nummer:
010-4146728
 
U kunt ook informatie aanvragen d.m.v. het
Informatie aanvraag formulier
 

Meer charterschepen Informatie aanvraagformulier