De zeilen worden gehesen op de Minerva

Charterschip Minerva, zeilend partyschip - zeegaand, vertrek Scheveningen.

Bedrijfsuitjes
Huwelijksfeesten
Relatiedagen
Recepties
Borrelen op zee

Ontvangst aan dek van de driemaster Minerva in Scheveningen
Bar in dekhuis van de Minerva 

Meer charterschepen   Informatie aanvraagformulier 


Driemaster Minerva; charterschip en partyschip voor uw groepsuitstapje op zee.


  De Minerva is in 1935 als zeilend vrachtschip gebouwd. Vele vrachten vervoerde zij over zee met de wind als haar voortstuwing. Met de opkomst van de dieselmotor verdwenen de zeilen en voer zij verder als motorcoaster. Door schaalvergroting bleek het niet meer rendabel haar als vrachtschip in te zetten. Sloop dreigde maar door de enthousiaste inzet van liefhebbers is zij omgebouwd tot passagiersschip voor dagtochten. De afmetingen over alles zijn 49 x 7 meter.De thuishaven is Scheveningen.

U kunt de Minerva boeken voor een hele dag zeilen op zee, maar ook voor bijvoorbeeld een varende lunch of een borreluurtje aan het eind van de middag. Ook een avondfeest op zee is in de zomermaanden een fantastische ervaring. Groepen van 20 tot 120 gasten zijn van harte welkom. Stilliggend in de haven van Scheveningen is een receptie mogelijk tot 175 gasten. Externe catering is op het schip niet toegestaan. Wij sturen u graag de mogelijkheden voor de culinaire invulling van uw programma toe. Met haar thuishaven Scheveningen is uiteraard een haringparty een aanrader.

 
 
De Minerva is o.a. aanwezig op de Wereldhavendagen in Rotterdam, bij Sail Amsterdam en op vele andere evenementen. De Minerva ontvangt u graag in stijl Actief bedrijfsuitje met de Minerva 
 

 
 Alle informatie over mogelijkheden en beschikbaarheid
van de Minerva
wordt u graag verstrekt op nummer:
010-4146728
 
U kunt ook informatie aanvragen d.m.v. het
Informatie aanvraag formulier
 

Meer charterschepen Informatie aanvraagformulier